در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده کارفرما نمی باشم. در ابلاغیه نام کارگاه شرکت ذکر شده است اما در خوانده نام بنده درج شده است. مدیر این شرکت در خارج از شرکت بوده و حقوق پرسنل را برای بنده واریز میکرده و من برای پرسنل پرداخت می کردم. باید در جلسه حضور پیدا کنم یا خیر؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - حسب ماده 3 قانون کار، مدیران و مسئولان و بطورعموم کلیه کسانیکه عهده داراداره کارگاه هستند، نماینده کارفرما محسوب میشوند و کارفرما مسئول کلیه تعهداتی است که نمایندگان مذکور درقبال کارگر به عهده میگیرند.

لذا جنابعالی بعنوان نماینده کارفرما با اعلام مکتوب ومعرفی نامه  ممهور شده با قید حدود اختیارات میتوانید در جلسه رسیدگی حضور یابید.