در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
می خواستم راهنمایی شوم که وقتی

 از کارفرما شکایت میشه تا زمان جلسه تشخیص که یک ماهه دیگه هست نباید دوطرف ملاقاتی باهم برای تسویه حساب و حل اخنلاف داشته باشن .

آیا انجام این کار به ضرر کارگر یا کارمند است؟ کارفرما در جلسه ادعا نمی کند که ایشان از صلح و تسویه خودداری کردن؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
اجبار و الزامی به صلح و سازش بین کارگر و کارفرما نیست و فقط جنبه توصیه ای دارد. لذا می توانید نسبت به توافق با کارفرما اقدام کرده و در صورت عدم توافق ، ادامه شکایت خود را پیگیری کنید.