در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

نحوه رسیدگی به شکایات در هیات تجدید نظر تشخیص مطالبات به صورت حضوری یا الکترونیکی است؟ به چه مدارکی نیاز هست و اینکه چقدر هزینه و زمان صرف می شود؟

سپاس
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

روش رسیدگی به صورت حضور میباشد و برای کارفرما دعوتنامه فرستاده میشود که مکان ، روز و زمان اعلام میگردد رسیدگی اعتراض در هیاتهای بدوی و تجدید نظر هزینه ای ندارد و مدارک مورد نیاز قابل ارائه باید پیرامون موارد مورد اعتراض باشد که به همراه لایحه دفاعیه کتبی به دبیر هیات در همان روز تحویل داده میشود اگر کس دیگری جای کارفرما مراجعه نماید باید طی نامه رسمی به عنوان نماینده به هیات معرفی گردد.