در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در شرکتی کار می کردم که مدیریت آن مدتی خارج از کشور بوده و حقوق پرسنل به حساب من واریز و من برای ایشان واریز می کردم. ایشان رفته شکایت کرده و در فرم نام کارگاه نام شرکت ذکر شده است اما اسم خوانده شده اسم بنده ذکر شده است. آیا بنده باید در جلسه حضور پیدا کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام

بهتر است شما در جلسه حضور یابید و ایراد بگیرید که ادعای خواهان متوجه شما نمی باشد چون کارگاه دارای شخصیت حقوقی به نام ...می باشد ومدیر عامل وی اقای .است وشما حقوق بگیر شرکت هستید  نه کارفرمای شرکت درخواست اصلاح نام ونام خانوادگی کارفرمارا بدهید