در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب 2.5 سال(30 ماه) قبل از بازنشستگی افزایش حقوق غیر متعارفی در حقوق خود  داشتم که به این علت میانگین حقوق 5 سال آخر خود را دریافت میکنم حال باستناد ماده 31 برنامه 5 توسعه مبنی بر لزوم افزایش حقوق غیر متعارف در دو سال اخر جهت برآورد 5 ساله حقوق بازنشستگی آیا امکان موفقیت در شکایت وجود دارد ضمنا 8 ماه بعد از افزایش حقوق غیرمتعارف سمت کاری هم از حسابدار به ذی حساب و مدیر مالی تغییر کرده است(تغییر سمت در لیست بیمه با 8 ماه تاخیر بوده است)

 5 سال آخر شامل بیمه تاکسیرانی و شرکت های پیمانکاری عمرانی می شود. در آخر لطفا اعلام بفرمایید چه مدارکی جهت شکایت بایستی پیوست آن گردد
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
در قوانین و مقررات سازمان تامین اجتماعی وفق ماده 82 برنامه ششم توسعه ( محاسبه مستمری براساس میانگین دو سال آخر ) و بخشنامه های جدید جای برای طرح اعتراض نمیباشد لذا شما باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.