در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من با یک شرکت در تهران برای انجام کارهاش  در بندرعباس قرارداد کاری بستم ومن برای انجام کار نفری رو برای انجام برخی کارها در بعضی روزها استفاده میکردم .

بعد از مدتی خواستم با همین شخص قرارداد ببندم و اونو بیمه کنم و ازش درخواست گواهی عدم سوء پیشینه و معاینه پزشکی کردم ولی اون همیشه بهانه می اورد و  درخواست پول بیمه را داشت و الان بعد از گذشت یک سال رفته  اداره کار شکایت کرده که حق بیمه و سنوات بگیره و در ضمن یکهو بارنامه های شرکت تهران رو برداشته ومبلغ چند میلیون پول هم دستش گرو گرفته  ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار میتونم انجام بدم.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام

بله به دلیل اینکه اختلافات کارگر وکارفرما در صلاحیت مراجع حل اختلاف است می تواند برعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید