در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (180 امتیاز)
سلام.

من در یک شرکت معتبر خصوصی(شرکت چای گلستان شعبه اصفهان)  تحت عنوان بازاریاب مواد غذایی کار کردم و در حین کار در مسیر تصادف کردم.سوپروایزر شرکت روز حادثه را عمدا برای من مرخصی رد کرد و بعداز بهبودی بمن گفتن که دیگه با نیروهامون قرارداد نمیبندیم.وچون قبلش از من قرارداد بدون تاریخ گرفته بودن عملا با من تسویه کردن و تاریخ تسویه رو دو روز قبل از حادثه زدن.من هم بدلیل مشکلات مالی فراوان بعاز دو ماه کلیه ی حق و حقوقم را از شرکت گرفتم و امضا دادم که دیگه حق و حقوقی ندارم.

با توجه به اینکه یک سال قبل از تاریخ اسخدامم هم 20 روز بیمه اجباری دارم و 6 ماه هم اختیاری....حالا دوتا سوال دارم:

الان بعد از گذشت 8 ماه از حادثه و بعد از گذشت 3 ماه از زمان استراحت پزشکی قانونی ، میتوانم برای گرفتن بیمه بیکاری اقدام کنم؟؟؟با اینکه 156 روز بیمه دارم ینی 5ماه و3روز

_آیا میتوانم از کارفرما هم بابت این تخلف شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

برای برقراری بیمه بیکاری شما باید حداقل یکسال سابقه پرداخت در آخرین کارگاه داشته باشید در ضمن بیکاری شما باید غیر ارادی باشد و بعد از دریافت نامه عدم نیاز حداکثر ظرف یکماه به اداره کار و یا مراکز کاریابی تحویل دهید متاسفانه شما هیچکدام از شرایط را ندارید حتی تاریخ حادثه بعد از تسویه حساب صوری میباشد.