در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید.

من 4 سال و 7 ماه جایی کار میکردم هر سال میگفت از برج دیگه بیمه رو رد میکنم.یه بار اومد گفت رد کردم منتظر جوابم یه بار گفت من با بیمه تبریز قرارداد دارم یه بار گفت مدارک تکمیل نیستش.خلاصه هربار یه بهونه اوردش تا اینکه مغزم نکشید شنبه اومدم بیرون بعداز 4 سال و 7 ماه حقوقم 1/500/000 باید باشه؟چجوری باید حق و حقوقم رو بگیرم؟وکیل بگیرم کارم ردیف میشه یا نه الکی باید پول خرج بشه؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

شما می توانیدباستناد ماده ۱۵۷ قانون کار  ضمن مراجعه به هیات تشخیص اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل برعلیه کارفرما بابت تاریخ حق بیمه و سنوات خدمت و سایر مطالبات شکایت نماید