در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من تو یه تصادف با موتور که موتور سوار مقصره و هیچ مدرکی نداره و بیمه هم نداره خودش سرش شکسته فقط ، وسیله نقلیه خودم پژو 206 آیا میتونم از بیمه بدنه ام استفاده کنم واسه تعمیر ماشین خودم؟ آیا نیاز به کروکی داره ؟ چون کروکی تو دادگاس و نمیده بهم لطفا راهنماییم کنید ، از کسی پرسیدم گفت که میتونی دریافت کنی بعد خوده شرکت بیمه میره از مقصر خسارتت رو میگیره. ممنونم ازتون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... بله شما در صورت داشتن بیمه نامه بدنه معتبر میتوانید با در دست داشتن کروکی و سایر مدارک خودروی خود و مدارک طرف مقصر از بیمه نامه بدنه خسارت خود را دریافت کرده و حقوق مربوط به بازیافت خسارت از مقصر را به بیمه گر خود منتقل کنید.