در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
همسرمن با۱۸سال سابقه کارکه ازنظرسخت وزیان اوربودن به تاییداداره کاررسیده حقوق ۱۸روز روبراش حساب کردن

ایانمیبایست سختی کار برای ایشان حساب شودالبته ایشان درزمان فوت۴۹ سال داشتندوعلت فوت سکته قلبی بوده است
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
خداوند ایشان را رحمت کند با توجه به فوت همسرتان امکان بررسی مشاغل سخت و زیان آور وجود ندارد و ایشان با توجه به سن و سابقه شرایط
بازنشستگی نداشته اند تا درخواست بدهند و همانطور که مشخص است اسمش بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور میباشد و بعد از فوت بیمه شده مفهوم ندارد.