در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام کار م کفاشی است ۵۴ سالمه و۱۶سال در کفاشی متناوب بیم پرداخم الان ۵ساله اختیاری میریزم وزارت کار طختی کارم را تایید کرده ولی بیمه فقط عنوان پیشکاری را قبول کرده از بیمه تقاظای عنوان دیگر شغلی کردم

 وچند برگ داده که حدود ۵۰ ماه عنوان خالی یا نامشخص است چون لیست ها را خودم رد میکردم امکان ندارد عنوان خالی ردشده باشد حالا بیمه میگوید پرونده دربایگانی راکد است

 وما نمیتوانیم بدهیم دسترسی به لستها برایم ممکن نیست وهیچ قراردادومدرکی از گذشته ندارمچکار باید کنم تا به حقم برسم کار فرما فوت کرده لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اداره کار فقط سختی کار شغل مورد ادعا را تایید می کند اینکه شما در آن شغل شاغل بوده اید یا نه توسط سازمان و به استناد لیست حق بیمه و بازرسی کارگاه تعیین میگردد اگر لیستهای حق بیمه که توسط شعبه مهر شده است و شغل در آن وجود دارد را ارائه دهید می توانید ادعای خود را ثبات کنید در غیر اینصورت باید لیستهای حق بیمه موجود بایگانی راکد توسط کارشناسان نامنویسی و حسابهای انفرادی شعبه رویت شود که زمانبر میباشد.

لازم بذکر است کارگاههای کفاشی دارای دستمزد مقطوع میباشد و از دستمزد روزانه خود که برای شما حق بیمه واریز گردیده است در صورتی که دو دستمزد برابر در دو شغل در کارگاه نداشته باشیم امکان استخراج شغل است که باید توسط واحد درآمد شعبه اقدام گردد در غیر اینصورت میتوانید شانس خود را از دیوان عدالت اداری امتحان نمایید.