در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

 من 20 سال در یک شرکت کار کردم در سالن تولید مشغول کار بوده ام کارم دفتری هستش منتها دفترمان داخل سالن هست و مدام در ارتباط بین سالن تولید و انبار محصول میباشیم حدود 6 ساعت بصورت ایستاده چک کردن گزارش با محصول را دارم و از بیمه هم کارشناس آمد تایید کردند و در گزارش خود نوشتن که 6 ساعت ایستاده مداوم بودم

ولی نمی دونم چرا تو کمیسیون رای به ضرر ما شد و گفتن چون سمت کارمند خورده ما تایید سختی کار نداریم با اینکه تو این سالن 70 نفر پرسنل به همه خورده حتی اتاق بغل دفتر ما که زمان بیشتری در دفتر حضور دارند سختی کار دارن ولی به خاطر عنوان شغلی من رد شدم

آیا بازدید بیمه بیهوده است و اسم کارمند که میاد سختی کار رد میشه با اینکه به من پیشنهاد دادن فرم 4 پر کنم بازم امیدی به بازرس ندارم لطفا راهنمایی کنید چه کنم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بعضی از کارخانجات تمام پرسنلشان اعم از دفتری وتولید سخت وزیان آورهستن چونکه پرسنل اداری هم در معرض آلودگی قرار دارند مثل کارخانجات سیمان اما شما بهتر است تقاضای بازرسی نمایید که بازرس وهیت همراه از محل کار شما بازدید نماید