در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام تشکر از جوابتان ولی شغل ما نه فیش حقوقی دارد نه قرارداد  که استناد کنم من دردیوان عدالت درخواست  چه چیزی را باید بدهم تا عناوین ۵۰ ماهه ناشخص وخالی را بگیرم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

با سلام

به نظر بنده بهتر است قبل از مراجعه به دیوان با توجه به اینکه فقدان ادله دارید ، به دایره حقوقی سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و با ایشان طی نامه رسمی مکاتبه نموده و تاییدیه کمیته را هم ضمیمه کنید . ممکن است این ساختار حقوقی برای تامین دلیل به شما کمک کند. در صورتی که با این پروسه ناآشنا هستید برای گرفتن وکیل متخصص این حوزه اقدام کنید.