در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
با سلام بنده 25 سال متوالی در مشاغل سخت و زیان آور بوده ام.

در کارخانه های تولیدی ، و 16 سال است که بازنشست شده ام ولی به تازه گی متوجه شدم که طبق قانون مشاغل سخت وزیان آور بازنشست نشده ام و طبق قانون با 25 سال سابقه پرداخت بیمه و 60 سن بازنشست شدم

 سوال اینجاس که طبق قاون 76 تامین اجتماعی تبصره 2 بند حمایت ها با 25 سال سابقه پرداخت حق بیمه در مشاغل سخت به ازای هر سال 1.5 سال محاسبه می شود  بعنی حدوداد 37 سال سابقه پرداخت بیمه یعنی می بایسیت حقوق 35 روز را دریافت کنم ولی الان حقوق 25 روز را دریافت می کنم.

و تمام مشاغل آن کارخانه نیز مشاغل سخت می باشد. حالا جهت احقاق حق می بایست از چه طریقی اقدام کنم ؟ و مسئول پرداخت خسارت یعنی 16 سال حقوق 10 روز پرداخت نشده را کدام سازمان باید بدهد؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)

با سلام
بله می توانید از طریق کمیته تطبیق مشاغل سخت و زیان آور اداره کار اقدام کنید و پس از تأیید ، در تأمین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید. البته احتمالا تأمین اجتماعی قبول نمیکند و بایستی از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.