در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام درسال1380پدرم فوت شده ولي هيچ بيمه اي به بازماندگان اوپرداخت نشده است بايدكجابپرسيم البته قبل ازفوت شدن دياليزشده بودولي بيه تامين اجتماعي ازكارافتادگي اوراقبول نكردلطفاراهنمايي كنيدبايدچكاركنيم ؟متشكرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
به آخرین شعبه ای پدر شما در آنجا بیمه پرداز بودند مراجعه نمایید و درخواست کتبی ارائه دهید با توجه باینکه فوت پدر بعد از 76/7/27 میباشد در صورت واجد شرایط بودن نسبت به سنوات سابقه بیمه مشمول دریافت مستمری خواهید بود.