در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

سوالم این هس ایا کسی که به عنوان بازمانده همسرش،مستمری از سازمان تامین اجتماعی میگیره ایا مبلغی که هر ماه به خاطر رد کردن بیمه کسر میشه ،ایا این مبلغ به عنوان بیمه بازنشستگی هم بعد چندین سال اینده محسوب میشه ی خیر؟ ناگفته نماند که در حال حاضر 30 سال سن دارم  و تا الان به مدت 10 ماه است که مستمری دریافت میکنم ،ممنون میشم از راهنمایی تون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
دریافت مستمری بعنوان بازمانده جزو سوابق بیمه محسوب نمیگردد و شما می توانید خود جداگانه بعنوان بیمه حرف و مشاغل آزاد (زنان خانه دار) بیمه پرداز شوید تا بعد از واجد شرایط شدن مشمول دریافت مستمری خود از سازمان شوید.