در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
از سال ۷۲ الی ۸۱ در کارگاهی مشغول بکار بودم . ولی بعلت عدم آگاهی از شرایط بیمه بدلیل عدم انجام خدمت سربازی بیمه برایم رد نشده است . حال به چه صورت میتوانم نسبت به بیمه آن سالها اقدام کنم . لازم به ذکر است که با توجه به پرداخت نقدی تنها سند اشتغال بکار نامه مربوط به سابقه کار از طرف کارفرما و شهادت دو نفر از همکارانم میباشد.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام
به اداره کار منطقه خود مراجعه و بر اساس ماده ۱۴۸ قانون کار علیه کارفرما اقامه دعوا و مدارک خود را در خصوص اشتغال خود ارائه و هیات تشخیص اداره کار را در خصوص ادعای خود قانع کنید.