در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

بنده در تصادفی که داشتم خودرو به تنهایی واژگون شد و به هیچ شخص یا وسیله ای برخورد نداشتم و فقط شخصا خسارت جانی و مالی دیدم.

برای دریافت دیه راننده مقصر حادثه اقدام کردم برای من ابلاغیه امده که با توجه به عدم وجود وصف کیفری پرونده به حالت حقوقی در می اید .وقرار منع تعقیب صادر شد.

با این شرایط ایا من میتونم مقدار جراحت و ارش آن را از بیمه مطالبه کنم ؟ به صورت حقوقی؟یا فقط از طریق شکایت کیفری به نتیجه میرسد؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
باسلام .... طبق ماده ۳ قانون بیمه شخص ثالث جهت دریافت دیه و ارش راننده مقصر از بیمه گر نیازی به شکایت نبوده و شما میتوانید با ارائه مدارک: گواهینامه متناسب. کروکی وگزارش مقام انتظامی. مدارک بیمارستانی. نظریه پزشکی قانونی تقاضای ایفا تعهدات بیمه گر را نمایید.

اگر بیمه گر تمکین نکند ابتدا با اظهارنامه قضابی و نهایتاً میتوانید طرح شکایت حقوقی داشته باشید علیه بیمه گر.