در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

مادر بنده مجروح تصادفی بودن که راننده مقابل صد در صد مقصر شناخته شده ایشون رو با آمبولامس همراه دوتن از اعضا دیگر خانواده به بیمارستان دولتی بردن و تحت عمل در رفتگی لگن قرار گرفتن ولی دکتر گفت نیاز به عمل برای شکستگی دست نیست و با آتل بستن راهی منزل شدند فردا ترخیص ایشون احساس درد زیاد میکردن و با مراجعه به دکتر دیگر گفتن حتما باید عمل بشن و در بیمارستات خصوصی عمل شدن

 اما موقع پرداخت هزینه ها با اینکه بیمارستان طرف قرارداد بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ بود اعلام کرد چون بیمار تصادفی بوده کل هزینه ها آزاد است. میخواستم ببینم درست گفتن?? و این هزینه های انجام شده رو ی باید پرداخت کنه? بیمه مقصر? بیمه پایه خودمون? بیمه تکمیلی
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
با سلام واحترام :

بیمار شما اگر در  مرکز دولتی عمل دستشون هم انجام میشد (حتی تا دوماه بعد از ترخیص اولیه)باز هزینش رایگان بود ولی چون بعد ترخیص به بیمارستان خصوصی مراجعه کردند باید هزینه رو بصورت آزاد پرداخت کنند و در حد تعهدات بیمه مکمل برای دریافت هزینه به ایشان مراجعه نمایند.