در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

ببخشید

پدربنده عابرپیاده بودن که موتورسیکلت باهاشون تصادف کرد ومنجربه فوت پدر شد تصادف در ماه های حرام اتفاق افتاد (سال۹۶)ودرحکم صادره علاوه بر پرداخت دیه کامل مسلمان در ماههای حرام مقدار ۱۷درصد هم نیز دیات غیر مسری قید شده گویا مبلغی نزدیک به ۳۴۸ میلیون به نرخ سال۹۷ می باشد راننده گواهینامه ندارد

حالا خانواده راننده مقصربعد از یکسال آمدن وبه ما میگویندکه شرکت بیمه گفتن که فقط نیمی ازاین مبلغ را پرداخت میکنیم ومابقی را خود راننده جور کنه ! میخواستم بدانم که آیا واقعا شرکت های بیمه گر میتوانند همچین کاری راکنند و دیه را کامل پرداخت نکنند ؟!

ممنون ازراهنماییتون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بر اساس بند پ ماده 15 قانون بیمه اجباری شخص ثالث در صورتیکه راننده مقصر حادثه فاقد گواهینامه بوده و یا گواهینامه او متناسب با وسیله نقلیه نباشد شرکت بیمه گر مکلف به پرداخت خسارت بدون هیچ قید وشرط و اخذ تضمین، به زیانددیگان بوده و پس از آن میتواند از طریق مراجع قانونی برای بازیافت تمام یا بخشی از وجوه پرداخت شده به راننده مقصر مراجعه کند.