در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
شرایط دریافت کد نمایندگی مشترک به چه صورت ؟؟

اگر یک نماینده بیمه عمر دارای کدنمایندگی باشدکه به تازگی صادرشده و مایل باشد بانماینده جدیدی که فاقد کدنمایندگی است به صورت مشترک وبا یک کدنمایندگی فعالیت نماید چه مراحلی باید طی شود؟
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... اعطاء کد نمایندگی فروش بیمه عمر بر اساس آئین نامه 54 بیمه مرکزی بوده و این نمایندگی فقط به یک شخص حقیقی داده میشود و هیچ گونه سازوکار رسمی برای داشتن یک کد نمایندگی مشترک برای دونفر وجود ندارد.

اما طرفین بصورت غیررسمی و با توافق فی مابین میتوانند با اعتماد متقابل نمایندگی فروش بیمه عمر را بنام یکی اخذ و از منافع آن بصورت مشترک بهره مند شوند.