در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
غیر از خدمات مشترک بیمه عمر و سرمایه بیمه ها ،کدام بیمه بیشترین خدمات رادر کنار آنها ارایه میدهد؟
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
بیمه عمر و سرمایه گذاری سامان علاوه بر بیمه نامه کامل و عالی که دارد پوشش دندانپزشکی  را روی بیمه نامه دارد .همچنین کارت هوشمندی که مختص سامان هست و بیمه شده های بیمه سامان میتوانند مراکز طرف قرارداد از تخفیفات و امکانات آن استفاده کنند.