در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (730 امتیاز)
آیا امکان دریافت بخشی از بیمه عمروسرمایه بدون اینکه به اصل بیمه صدمه بزند وجود دارد به نحوی که دوباره مستردشود
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

پاسخ سوال شما مثبت بوده ولی باید دارای شرایطی باشد:

حداقل از مدت ثبت نام بیمه و صدور آن ۶ ماه گذشته باشد.

در هر شرکتی برای دریافت وام باید اندوخته به حد معینی رسیده باشد،مثلا در بیمه پاسارگاد اگر اندوخته(ذخیره ریاضی) بیمه نامه  شما ظرف مدت ۶ ماه به ۲۰۰ هزار تومان برسد،تا سقف ۹۰٪ آن را میتونین وام دریافت کنین با همان شرایطی که فرمودین.