در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
آیا درصورت برداشت 90% از اندوخته تحت عنوان وام در بیمه عمر، در فاصله زمانی بازپرداخت وام فقط به 10%باقی مانده اندوخته، سود مشارکت تعلق میگیره؟ یا به کل اندوخته؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

سود مشارکت به کل مبلغ تعلق میگیره(حتی به 90% وامی که شما برداشت می کنین) ولی منشاء محاسبه درست و دقیق آن،پرداخت به موقع اقساط وام بیمه نامه می باشد.

در صورت تاخیر ضمن دریافت جریمه از سود مشارکت نیز کاسته خواهد شد.

موفق و پیروز باشید.