در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

در صورت اخذ وام از بیمه عمر پاسارگاد ، ۹۰ درصد از صندوق ذخیره را که  دریافت میکنم میتوانم از سود مشارکت هم وام دریافت نمایم؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به این سوال باید خدمت تون عرض کنم که سودهای مشارکت در منافع نیز بطور اتوماتیک و سالانه بر روی پس انداز(اندوخته)بیمه نامه شما واریز میشه.

پس شما هم میتونین از این سود در زمان برداشت وام بطور عادی و معمول استفاده بفرمایید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.