در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
آیا بیمه عمر و سرمایه قابل انتقال است؟ میتوان آنرا به کسی فروخت؟ لطفا کامل توضیح دهید با سپاس
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه نامه های عمر قابلیت واگذاری بغیر را ندارند،زیرا بیمه نامه افراد در هر شرایطی،با توجه به سن،میزان حق بیمه،پوش های اضافی و... صادر می گردد.

بنابراین جداول بیمه نامه ها با توجه به این معیار ها ثبت و چاپ میگردد.

حال اگر کسی بخواهد وسط قرارداد این بیمه را به کس دیگری واگذار نماید،باید در شرکت بیمه سیستمی وجود داشته باشد که با توجه به حق بیمه های پرداخت شده بیمه شده اول،بتواند آن را برای بیمه شده دوم محاسبه نموده و جدول را تغییر دهد.

و این امکان در شرکتهای بیمه وجود ندارد.

البته در بیمه پاسارگاد تا اسفندماه سال ۹۴ این سیستم وجود داشته،که با توجه به ایرادات بیمه مرکزی،فعلا این طرح متوقف شده است.

بنابراین شما فقط میتوانین بیمه نامه را ادامه داده و یا بازخرید نمایید.