در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام من دوماه پیش بیمه عمر وسرمایه پارسیان شدم تمام آزمایشات وجواب های آزمایشم رو دادم همون روز اول 10میلیون هم واریز کردم اما هنوز بیمه نامه ام نیامده آیا روند بیمه نامه دوماه طول می کشه؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

بله، به خاطر حق بيمه بالا، و همچنين ريسك بالا روال درخواست آزمايش و مخصوصا جواب ازمايش كه بين يكماه تا يكماه و ١٠ روز كاري توسط آزمايشگاهها به طول مي انجامه باعث طولاني شدن روند صدور بيمه نامه مي شود.

براي پيگيري مي تونيد از تماينده خود درخواست پيگيري كنيد يا مستقيما با اداره مركزي بيمه پارسيان واحد بيمه هاي اشخاص تماس بگيريد.