در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سال گذشته  در بیمه پارسیان قرارداد بیمه عمر 20 ساله بستم ولی می خواهم بعد از 5 سال یا 10 سال از سود پولم به شکل مستمری برداشت کنم و به پرداخت  مبلغ تعیین  شده تا 10 سال بعدی  هم ادامه بدهم تا  20  سال  تمام شود . امکان دارد ؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

اين امكان كه همان قرارداد قبلي را هم مستمري بگيريد و هم پوشش داشته باشيد امكان پذير نمي باشد.

بايد قرارداد خود را در انتهاي ١٠ سال درخواست بازنشستگي بدهيد و ان هم به صورت مستمري. و از ان روز به بعد يك بيمه نامه جديد با حق بيمه طبق نرخ ان روز تهيه كنيد كه در ان پوشش برايتان برقرار شود.

ايين نامه بيمه مركزي:

بيمه نامه هاي عمر در دو صورت به انتها مي رسد.

١. فوت بيمه شده

٢. درخواست بازخريد بيمه گذار

طبق ايين نامه فوق تمي توان هر دو را در يك بيمه نامه داشت. هم تحت پوشش بودن هم درخواست بازخريد.