در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در بیمه عمر و سرمایه گذاری سالی یک میلیون بدهم بعد ده سال چقدر دریافت میکنم
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز بیمه عمر زندگی و عمر شما را پوشش میدهد و همزمان سرمایه گذاری برای شما صورت میگیرد که شما در سود شرکت شریک خواهی شد
اما اینکه چقدر دریافت خواهی کرد بستگی به سن ، وضعیت سلامت، شغل ، سرمایه مورد درخواست درصورت فوت و چند فاکتور نظیر این دارد و اینکه سودی که شرکت در سالهای آتی بدست خواهد آورد چقدر باشد.

شما نمیتوانید بدانید در سالهای آتی وضعیت سوددهی شرکتها چطور خواهد بود اما میتوانید با توجه به وضعیت سالهای گذشته شرکتها تا حد زیادی وضعیت آنها برای سالهای آتی را پیش بینی کنید.
اما بازهم باید بدانید که هدف شما از بیمه عمر صرفا سرمایه گذاری و داشتن اندوخته است یا تامین زندگی در صورت فوت و حیات؟؟؟؟