در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من حمید اگر ماهانه ۵۰۰ هزار تومان بپردازم ده سال بعد چقدر میتونم برداشت کنم   واگر یک  ملیون تومان ماهانه پرداخت کنم بعد از ده سال چقدر پول خواهم داشت
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی آقای ابراهیم پور،سلام وقت بخیر.

برای طراحی بیمه نامه شما و اینکه در مدت 10 سال چقدر دریافت خواهید نمود،باید یه سری اطلاعات از شما داشته باشیم تا بتونیم بیمه نامه تون رو مطابق با نیازتون طراحی کنیم.

فقط بطور کلی آن چیزی که مشخص و بارز است،اینست که شما در پایان 10 سال مبلغ پس انداز بیمه نامه تون 100% بیشتر از آن مبلغی است که به شرکت بیمه پرداخت خواهید نمود و میزان این اندوخته (پس انداز) بسته به پوشش های شما و روش پرداخت حق بیمه تون قابل تغییر و کم و زیاد شدنه.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات تکمیلی،فرم زیر را پر نموده و یا به شماره تلگرام زیر پیام دهید: