در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام.

5 سال است در یک موسسه بصورت قراردادی یکساله مشغول بکار هستم. قرارداد هرسال تا پایان شهریور تنظیم می شده است.

 به یکباره کارفرما می خواهد یکی از آیتم های مندرج در قرارداد تنظیمی قبلی را حذف کرده و حقوق را پرداخت کند که تقریبا معادل با نصف حقوق است(تحت عنوان ضریب فوق العاده ویژه).

آیا کارفرما در قرارداد منعقده چنین کاری می تواند انجام دهد؟ ضمنا حق بیمه همواره بر اساس نصف حقوق یعنی بدون فوق العاده ویژه پرداخت می شده است.

لطفا بنده را راهنمایی کنید که آیا امکان شکایت از کارفرما طبق قرارداد وجود دارد یا خیر؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
باسلام - مزایایی از قبیل حق جذب ، فوق العاده شغل و ... براساس عرف کارگاهی است و کارفرما الزامی به پرداخت آن در قانون ندارد واز طرفی حذف اینگونه موارد از قراردادهای جدید بعدی نباید موجب کاهش مزدومزایای پرداختی به کارگر گردد.