در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

 منظور از کار اجباری چیست؟ اگر کارفرما به موجب داشتن تعهد پنج ساله خدمت، کارگر را مجبور به ادامه کار کند، کار اجباری حساب میشود
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام با استناد ماده ۲۱ قانون کار قرارداد کار به یکی از طرق زیر خاتمه می یابد الف. فوت کارگر ب.بازنشستگی کارگر ج از کار افتادگی کارگر د. انقضا ء مدت قراردا د های کار با مدت موقت وعدم تجدید صریح یا ضمنی ان ه.پایان کار در قراردادهای که مربوط به کار معین است و .استعفای کارگر شما می توانید به استناد تبصره ماده ۲۱ قانون کار استعفای خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید با تشکر قربانی مشلور کار وتامین اجتماعی