در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام بنده هنوز به سن 18 سالگی نرسیده ام از بهمن 96 تا مرداد 97 در شرکتی مشغول برنامه نویسی شدم - بیمه برایم رد میکنند ولی از حقوق خبری نیست. چگونه میتوان پیگیری کرد؟‌آیا راهی وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، قانون کار ، رابطه کار برای افراد زیر ۱۸ سال که بیش از ۱۵ سال سن دارند را طبق مواد ۷۹ الی ۸۴ مشخص نموده است به استناد موضوع فوق با کارفرما مذاکره کنید اگر حل نشد با مراجعه به مراجع حل اختلاف کار اقدام لازم را بنمایید