در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده شرکت ثبتی ندارم و کد کارگاه نیز ندارم. یک نیرو برای بنده کار می کرده که رفته شکایت. آیا علاوه بر جریمه حق بیمه جریمه ای دیگر بابت عدم داشتن کد کارگاه دریافت می شود؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

نداشتن کد کارگاهی موجب جریمه  شدن کارفرما نخواهد شد. اما جها ایجاد سوابق کارگر سابق شما، واحد نامنویسی بایستی به کارگاه شما کد لازم را اختصاص داده و سپس سوابق وی را ایجاد نماید.