در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
شرکت کد کارگاهی خورا جدیدا اخذ نموده اما کارکنان برای چند ماه قبل از اخذ کد شاغل بوده اند آیا میتوان برای کارکنان در ماههای گذشته  با توجه به اتمام مهلت مقرر قانونی حق بیمه و لیست بیمه ارسال کرد
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام

خیر امکان ارسال لیست برای ماه های قبل وجود ندارد مگر در زمان بازرسی اشتغال کارکنان در موعدی که مشغول بکار شده اند به بازرس اعلام و به طبع آن تامین اجتماعی نسبت به ایامی که پرسنل توسط کارفرما بیمه نشده اقدام به محاسبه حق بیمه خواهد نمود و بعدازپرداخت حق بیمه معوف سوابق برای کارمندان ایجاد میگردد