در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
اینجانب کارفرما بوده و تا اردیبهشت امسال کد کارگاه نداشته ام.امسال در اردییبهشت ماه اقدام نموده و بازرس آمده و نامنویسی کرده است اما قبل از صدور کد کارگاه یکی از پرسنل ترک کار نموده و رفته اند.بعد از چند ماه متوجه شده اند که ایشان بیمه پدرشان قطع شده و ما نیز برا این شخص لیست بیمه رد نکرده ایم. حال برای بیمه شدن مجدد پرسنل توسط پدرشان اداره بیمه میفرمایند ما باید بیمه ایشان را تا برج ۸ پرداخت کنیم به همراه جریمه.آیا راهی برای عدم پرداخت این وجه وجود دارد؟و اگر باید این حق بیمه را پرداخت کنیم مبلغ آن حدودا چقدر میشود؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اگر نام فرد در لیست بازرسی اورده شده باشد و بدون اینکه کارفرما نام فرد را در لیست خود به تامین اجتماعی اعلام نکرده باشد متاسفانه از زمان بازرسی همینطور برای کارگاه جریمه عدم ارایه لیست کارمند و ایجاد سوابق برای کارمند از سوی تامین اجتماعی لحاظ میگردد لذا اول باید در لیست بیمه ترک کار فرد بازرسی شده را به تامین اجتماعی اعلام و به نسبت هر ماه 30 درصد مزد تعیین شده حق بیمه محاسبه وازکارفرما اخذ خواهد کردید دیرکرد عدم پرداخت جرایم متعلق خود را دربر خواهد داشت