در لیست بیمه توسط
سلام از پیش کارفرمای قبلیم رفتم و بلافاصله از یه شرکت دیگه برام بیمه رد شده الان تامین اجتماعی جریمه برا کارفرمای قبلیم مبنی بر عدم اعلام ترک کار بنده فرستاده. رفتم تامین اجتماعی میگه حتما باس این جریمه تسویه شه و جالبه خود کارمنده میگه قبول داریم پول زور هستش اما قانون میگه باس بپردازید. راهنماییم کنید لطفا
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

اگر منظور شما از جریمه که میفرمائید لیست بیمه ای می باشد که کارفرما به تامین اجتماعی شعبه مربوطه ارسال کرده و بعد از قطع همکاری شما هچنان برایتان بیمه رد می شده کاملا درست بوده و کارفرما می بایست تاریخ ترک کار شما را در لیست ثبت و به شعبه اعلام می نمود.