در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.در ساختمانی که در حال ساخت بود بعنوان نگهبان بمدت 4 سال و نیم مشغول کار بودم بعد از شکایت رای قطعی برای پرداخت بیمه و سنوات اینجانب دادند ولی الان بیمه میگه کدکارگاهی نداره ساختمان..و پیمان کارم در شرکت های مختلفش کلی کارگر داره و کدکارگاهی داره...راهنماییم کنین چطوری کد کارگاهی رو بگیرم و کلا راهنماییم کنین چیکار کنم باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

اولا باید بفرمایید در زمان دادخواست نام کارفرما را همان پیمانکار قید کردید یا صرفا آدرس محل کار را اعلام نمودید اگر نام کارفرما نیز قید شده باشد در سایر جاهای که کارفرما کد دارد میتوانید رای اداره کار را به تامین اجتماعی ارایه تاسوابق شما محاسبه و بدهی به کارفرما اعلام گردد