در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام بنده یک کاری رو راه اندازی کردم و به دلیل عدم سود دهی امکان ثبت شرکت و یا اخذ کد گارگاه نداشتم. نیرویی برای بنده مشقول به کار شد و در ابتدای کار به ایشان گفتم توان بیمه کردن ندارم. ماهانه به مدت 9 ماه حقوق ایشان را واریز کردم تا اینکه کسب و کار خود را تعطیل کردم. نه شرکت ثبتی دارم نه کد کارگاه و این شخص در خانه کار می کرد.

الان اط بنده طلب حق و حقوق خود را طبق اداه کار نموده و بنده پذیرفتم به صورت اقساط پرداخت کنم. ایشان حاضر به امضا رسید فقط می باشد. قراردادی نیز با ایشان ندارم. همچنین تهدید نموده برای سوابق بیمه نیز اقدام می کند. بابت 9 ماه 8 میلیون درخواست کرده است.

به شکل با ایشان تسویه کنم که منجر به سو استفاده و شکایت مجدد نگردد.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
قوانین کار از قوانین امره میباشند.وهرگونه توافق خلاف آن نافذ نیست.
بنابراین حق بیمه سهم تامین اجتماعی است.وبایدپرداخت گردد.
مگر آنکه شخص با شما رابطه کارگری وکارفرمایی نداشته باشد.که دراینصورت حق وحقوق کارگری من جمله حق بیمه به ایشان تعلق نمیگیرد.