در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
من یه کشاورزم پسرم زیر نظر من بیمه است الان چند ماهیه رفته کارخونه و بیمش اونجا رد میشه منم به علت عدم اگاهی از قوانین ترک کار پسرمو نزدم و باید جریمه بدیم ایا راهی هست برای بخشش
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما باید به بدهی اعتراض و ریز سابقه بیمه فرزندان را در کارگاه جدید ارائه دهید تا بدهی شما اصلاح گردد احتمالا بدهی شما ناشی از بازرسی کارگاه از دوره قبل تا بازرسی جدید میباشد که با اعتراض به آن حتی یکسال هم گذشته باشد و بدهی قطعی یا در اجراییات باشد قابل اصلاح است.