در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام

می خواستم بدونم مطالبات قانونی یک کارمند با قرارداد چی هستش ؟ البته بغیر از بیمه و حقوق ماهیانه که حداقل آن وزارت کاری است

مثل عیدی , پاداش , سنوات , بن و حق مسکن و ....

میخوام بدونم بغیر از حقوق ثابت آیا کارفرما باید بخاطر چیز دیگه مبلغی رو به کارگر در آخر سال یا هر 3 ماه پرداخت کنه یا نه ؟!

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام احتراما به استحضار می رساند با استناد قانون ومقررات کار کارفرما مکلف می باشد علاوه برپرداخت حداقل دستمزد شورای عالی کار در سال جاری به مبلغ ۳۷۰۴۲۳ ریال روزانه ودر ازای هفت ساعت بیست دقیقه ماهیانه مبلغ ۱۱۰۰۰۰۰ریال کمک اقلام مصرفی خانوار بن کارگری ومبلغ ۴۰۰۰۰۰ریال حق مسکن وسالیانه ۶۰روز مزد در ازای یک سال کارکرد عیدی وپاداش و۳۰روز مزد بابت حق سنوات خدمت در ازای یکسال کارکرد در وجه کارگر پرداخت نماید ونیز کارگر را نزد تامین اجتماعی بیمه نماید و۳۰روز با احتساب ۴ روز جمعه مرخثی باحقوق بدهد با تشکر قربانی مشاور کار وتامین اجتماعی