در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام من از دو سال قبل دیسک کمر داشتم که تا شش ماه قبل با انجام ورزش و فیزیوتراپی تحت نظر پزشک  دیسک کمرم ۸۰ درصد بهبود یافته بود که اخیرا تو یه درگیری  به کمرم ضربه شدیدی خورده و درد دیسک کمرم شدیدا افزایش یافته است

 به طوریکه نتایج ام آر ای  نیز  این مطلبو نشون میده  دیه صربه به دیسک کمر که منجر به افزایش درد وگرفتگی عصب سیاتیک پا و بی حسی در پاهام بشه چقدر میشه

با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... دیسک کمر نوعی بیماری مزمن محسوب میشود و اثبات تشدید بیماری در اثر درگیری و نزاع نیاز به معاینات تخصصی توسط پزشکی قانونی دارد. لکن دارای دیه مقدر نبوده و در صورت تائید پزشکی قانونی ارش تعیین خواهد شد.