در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام مهره چهارم کمرم شکست وداخلش پلاتین گذاشتن الان هفت ماه گذشته وپزشکی قانونی دوماه دوماه بهم استراحت داده در حال حاضر هم نمیتونم زیاد روزمین بشینم وقتی میشینم کمرم راست نمیشه وفقط باید درازبکشم یا راه برم ایا با این شرایط بهم دیه کامل تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... شکستگی مهره کمر در صورت التیام بدون عیب معادل 10 درصد دیه مرد مسلمان خواهد بود.

اما چنانچه شکستگی مهره کمر پس از پایان طول دوره درمان اصلاً درمان نشود و یا بصورت خمیده درآید موجب دیه کامل است .

البته سایر ضایعات ناشی از شکستگی ستون فقران مانند بی حس شدن پاها و.... دیه و ارش مربوط به خود را خواهد داشت.