در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بنده درتصادفی که داشتم
 1-شکستگی ستون فقرات درناحیه چهارم کمری که تحت ثابت سازی به مهره سوم وپنجم کمری
2-اسیب نسنج نرم وعضروفی فقرات کمری ناشی ازاقداماتدرمانی دراثرجسم سخت ممنون میشم مقداردیه رو بگین
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی..... چنانچه به امید خدا پس از طی طول درمان التیام شکستگی ستون فقرات بدون عیب باشد 10 درصد دیه کامل و در صورت التیام معیوب همراه با خمیدگی یک دیه کامل خواهد بود.البته شکستگی ستون فقرات میتواند به جز تغییر حالت مهره ها، ضایعات دیگری را مانند فلج شدن، بی حسی و... بدنبال داشته باشد که دیات جداگانه ای را دارند. درخصوص بند دوم نیز2 تا 4 درصد ارش متصور است.