در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
  1. شکستگی درناحیه تنه مهره پنجم گردن ک تحت عمل فیوژن قدامی در دوسطح تثبیت وترمیم شده است
  2. ایجادبیماری دیسک مهره ای گردن ک منجربه جراحی دیسککنومی دوعددازدیسکهای گردنی شده است
  3. آسیب نسج نرم وکاهش استحکام عضلات گردنی متعاقب جراحی وتعبیه ابزازتثبیتی
  4. ایجادتعدادچهاردامیه دربدن.
  5. ایجادبیماری دیسک مهره ای درکمر. لطف کنید دیه این موارد رو روشن وشفاف حساب کنیدباسپاس فراوان ازکمک شما
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... بند1-شکستگی مهره گردن در صورت التیام بدون عیب موجب تعیین ارش شده و درصورتیکه سبب کج ماندن گردن شود یک دیه کامل دارد

 برای بندهای 2-3 و5 نیز ارش تعیین خواهد شد.

بند 4 نیز اگر دامیه ها در غیر سر وصورت باشد هر کدام یک درصد مجموعاً 4 درصد دیه ثابت است.