در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
باسلام

بنده ۴ سال پیش اداره کار شکایت کردم که هیات حل اختلاف در ابتدا رای مبنی بر عدم برقراری رابطه کارگری و کارفرمائی صادر کرد که به دیوان شکایت کردم دیوان رای داد که رابطه کارگری و کارفرمایی برقرار است

، و هیات حل اختلاف رای مبنی بر بازگشت بکار من داد؛ میخواستم بدونم میتونم حق ایام بلاتکلیفی و بگیرم؟ البته من توو این مدت شرکت دیگه ای کار میکردم برام لیست بیمه رد میشده یه مدتم خودم تحت بیمه اختیاری بودم.
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، حقوق و مزایای ایام تعلیق که ناشی از عمل کارفرما باشد بر عهده کارفرما است لذا به استناد رای مذکور می توان بیمه و حقوق قانونی را مطالبه نمود