در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در صورت صدور حکم دیوان مبنی بر توقف عملیات اجرایی رای بازگشت بکار هیأت حل اختلاف آیا مراجع حل اختلاف می توانند در زمینه حق السعی کارگر اخراجی اصدار رای نمایند ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

در رابطه با آراء دیوان عدالت اداری مبنی توقیف عملیات اجرایی آرای صادره از ناحیه هیأت های حل اختلاف موضوع ماده 160 قانون کار، از آنجا که با صدور قرار دیوان، اجرای رای صادره از هیأت حل اختلاف در زمینه اعاده به کار کارگران قانوناً به حالت توقیف در می آید. لذا تا رفع توقیف از رای صادره از سوی دیوان، شکایات احتمالی کارگران ذینفع در زمینه حق السعی ایام پس از صدور رای هیأت حل اختلاف قابل رسیدگی نبوده و در این گونه موارد هیأت می باید مبادرت به صدور قرار اناطه نماید.