در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارمندی که بیست سال سابقه کار دارد و پنجاه و پنج ساله است میتواند بیمه ده سال مابقی را بخرد تا سابقه بیمه سی سال شود تا حقوق سی روز را بگیرد؟اگر می تواند چند میلیون باید پرداخت کند؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

خیر - شما نمیتوانید با پرداخت حق بیمه 10 سال تا سقف 30 سوابق حق بیمه خود را تکمیل نمایید ولی جهت اطلاع موارد ذیل را بدانید :

وفق بخشنامه 65 فنی مستمریها ، مشمولین قانون تامین اجتماعی مردان با 60 سال و زنان با 55 سال سن و ده سال سابقه می توانند بازنشسته شوند و چنانچه کمتر از 10 سال باشد متقاضی می تواند حق بیمه مابقی سنوات باقیمانده تا سقف ده سال را پرداخت و بازنشسته و میزان سنوات سابقه مستمری دریافت نمایند .

همچنین کلیه مشمول قانون تامین اجتماعی مردان با 60 سال و زنان با 55 سال سابقه و حداقل بیست سال سابقه می توانند بازنشسته شوند و وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی با حداقل دستمزد سال درخواست بازنشسته شود.

کارمندان دستگاههای اجرایی از تاریخ 96/1/1 می توانند وفق ماده 103 قانون خدمات کشوری درخواست بازنشستگی نمایند در صورتی که در دستگاههای دولتی شاغل میباشید قانون مذکور را مطالعه نمایید.