در بیمه بیکاری توسط (870 امتیاز)
سلام.من تازه مدت یک ماه هست که بیمه شدم ولی کارفرما مدام از این صحبت می کنه که دیگه فایده ای نداره و می خوام تعطیلش کنم.بقیه پرسنل سابقه زیادی دارن ولی من تازه بیمه شدم با توجه به این که برای دریافت بیمه بیکاری بایستی یک سال سابقه کار داشته باشیم تا بتونیم بیمه بیکاری بگیریم من که تازه بیمه شده ام و یک ماه سابقه بیمه دارم چه خاکی به سرم بریزم؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شرط برقراری مقرری بیمه بیکاری برای نیروهای قراردادی داشتن حداقل یکسال سابقه پرداخت بیمه در کارگاههای مشمول قانون کار و تامین اجتماعی و برای نیروهای رسمی حداقل 6 ماه سابقه میباشد.( بیمه اجباری) در غیر اینصورت در صورت اعلام عدم نیاز کارفرما در کمتر از یکسال ، بیمه بیکاری تعلق نخواهد گرفت.