در بیمه بیکاری توسط (109,610 امتیاز)
سلام

ایا اگه بیمه ما ۲۷ در صد رد شده باشه ..بیمه بیکاری تعلق میگیره یا نه ؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در صورت پرداخت حق بیمه با ضریب 27 درصد یعنی 7درصد سهم کارمند و20درصد سهم کارفرما که متعلق به صندوق بازنشستگی میباشد و 3درصد سهم صندوق بیمه بیکاری پرداخت نگردیده لذا امکان برخورداری از مزایایی بیمه بیکاری میسر نمیباشد

 توضیح : عدم پرداخت 3درصد خاصه دستگاه های دولتی میباشد و بخش خصوصی حق عدم واریز 3درصد را ندارند